top of page

Tonje Mehus

Psykologspesialist

CD91D76C-6F1C-46C8-AF25-30A6378A3973_1_201_a_00.jpeg

Psykologspesialist

 

Jeg ble utdannet psykolog ved NTNU i 2009 og er spesialist i klinisk barn og ungdomspsykologi samt har fordypningskursene i klinisk voksenpsykologi. Jeg har mange års erfaring med utredning og behandling av voksne, ungdom og barn i offentlig psykisk helsevern (DPS, BUP) og i privatpraksis. Jeg har særlig kompetanse innen behandling av angst, uro, depresjon, lav selvfølelse, utbrenthet, relasjonelle problemer, stress, smerter/utmattelse og tvangslidelse (OCD).

 

Jeg tilpasser behandlingen etter dine behov og ønsker. Jeg tar fordypning i psykodynamisk orientert terapi (ISTDP) og er opptatt av det som underligger og opprettholder symptomer og plager. Jeg ønsker å hjelpe deg med å utforske, bearbeide, og forstå dine tanker og følelser, slik at du kan oppnå de endringene du ønsker deg. Jeg jobber også etter andre metoder som kognitiv terapi, metakognitiv terapi, affektbevissthet og eksponeringsterapi, og er opptatt av å også kunne gi deg konkrete verktøy for å håndtere vanskene dine dersom du har behov for det. Jeg tilbyr også ADHD utredning og evnekartlegging (egne priser).

 

Jeg tilbyr konsultasjoner via oppmøte eller over video på sikker plattform. Timer kan bestilles via sms 92947416 (ikke sensitiv informasjon) eller på https://www.ledigpsykolog.no/tonje-mehus

bottom of page